Atsiliepimai
Aprašymas
2021 m. knygos.lt perkamiausių negrožinių knygų TOP 10 - 5 vieta
2021 m. knygos.lt perkamiausių knygų TOP 20 - 12 vieta
VYLIUS BLAUZDAVIČIUS – laidų apie maistą kūrėjas, mėsos parduotuvių „Chef the Viking“ ir restorano šeimininkas, mėsos guru ir grilio ekspertas – dalijasi savo patirtimi, gardžiausiais kepsnių receptais ir kviečia susidraugauti su ugnimi.
„Daug kas galvoja, kad prilygti virtuvės šefui neįmanoma – jo ir orkaitė kitokia, ir puodai, ir prieskoniai ypatingi. Ne, nereikia jokių profesionalams skirtų prietaisų. Aš gaminu pačiose įvairiausiose vietose: virtuvėje, lauke, turguje ar šventiniame renginyje. Tikroji kūryba prasideda gamtoje prie kepsninės. Kai viską lemia ne prietaisas, o ugnis. Ji geba sukurti visiškai skirtingus skonius. Jei mėsą ar duoną dėsite ant anglių, išgausite vieną skonį, jei virš ugnies – kitą, šalia ugnies – trečią. O jeigu kepsite nuo ugnies toliau ir tik ant dūmų, tai mėsos skonis bus dar kitoks.
Žmonės perka brangius sportinius automobilius, šoka su parašiutu ar lenda į ledinį vandenį, kad pajustų ryškias emocijas. O maistas – ir ne vieną, o keliskart per dieną – gali suteikti daugiau emocijų ir potyrių nei stipriausias adrenalinas.
Man patinka dalintis. Patinka, kai atėję į parduotuvę man ką nors naujo papasakojate. Mums tikrai ne visada pavyks pagaminti vienodai. Bet dalijimasis skatins tobulėti.
Ir ši knyga gimė iš noro dalintis. Mėsos kepimo technika, mano atradimai virtuvėje, maisto kelias iki mūsų skrandžių – visa tai noriu papasakoti. Nebūtina tiksliai atkartoti mano receptų, tik noriu, kad, rinkdamiesi mėsą ar pradėję ją gaminti, žinotumėte, kaip tai daryti skaniausiai.“
Vylius Blauzdavičius
EXTRA 45 % nuolaida
Kupono kodas: EXTRA
Akcija baigiasi už 4d.19:04:13
Nuolaidos kodas galioja perkant nuo 10 €. Nuolaidos nesumuojamos.
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Ramas.
Pardavėjo reitingas: 93%
2021 m. knygos.lt perkamiausių negrožinių knygų TOP 10 - 5 vieta
2021 m. knygos.lt perkamiausių knygų TOP 20 - 12 vieta
VYLIUS BLAUZDAVIČIUS – laidų apie maistą kūrėjas, mėsos parduotuvių „Chef the Viking“ ir restorano šeimininkas, mėsos guru ir grilio ekspertas – dalijasi savo patirtimi, gardžiausiais kepsnių receptais ir kviečia susidraugauti su ugnimi.
„Daug kas galvoja, kad prilygti virtuvės šefui neįmanoma – jo ir orkaitė kitokia, ir puodai, ir prieskoniai ypatingi. Ne, nereikia jokių profesionalams skirtų prietaisų. Aš gaminu pačiose įvairiausiose vietose: virtuvėje, lauke, turguje ar šventiniame renginyje. Tikroji kūryba prasideda gamtoje prie kepsninės. Kai viską lemia ne prietaisas, o ugnis. Ji geba sukurti visiškai skirtingus skonius. Jei mėsą ar duoną dėsite ant anglių, išgausite vieną skonį, jei virš ugnies – kitą, šalia ugnies – trečią. O jeigu kepsite nuo ugnies toliau ir tik ant dūmų, tai mėsos skonis bus dar kitoks.
Žmonės perka brangius sportinius automobilius, šoka su parašiutu ar lenda į ledinį vandenį, kad pajustų ryškias emocijas. O maistas – ir ne vieną, o keliskart per dieną – gali suteikti daugiau emocijų ir potyrių nei stipriausias adrenalinas.
Man patinka dalintis. Patinka, kai atėję į parduotuvę man ką nors naujo papasakojate. Mums tikrai ne visada pavyks pagaminti vienodai. Bet dalijimasis skatins tobulėti.
Ir ši knyga gimė iš noro dalintis. Mėsos kepimo technika, mano atradimai virtuvėje, maisto kelias iki mūsų skrandžių – visa tai noriu papasakoti. Nebūtina tiksliai atkartoti mano receptų, tik noriu, kad, rinkdamiesi mėsą ar pradėję ją gaminti, žinotumėte, kaip tai daryti skaniausiai.“
Vylius Blauzdavičius
Atsiliepimai
Labai gera knyga
Knyga įkvėpė grilinti ne tik vasarą. Tikra meditacija.
Pirkau dovanų, sako, kad patiko :)
Daug gerų receptų, patarimų, vyrui labai patiko
Visiškai nereikalinga informacija… Max 3-4 receptai…
labai naudinga knyga
👍
Labai gera ir gražiai išleista knyga.
Gera knyga
Daug naudingų patarimų, geri receptai, labai gražios nuotraukos. Įspūdinga knyga.
nelabai patiko. tikejaus geriau.
gera knyga
Visų receptų nežiūrėjau, bet teko ją pavartyti pas draugus. Tai, tiesą pasakius, visi mano perskaityti receptai (gal tik apie 10 %) buvo tokie, kur tarsi sakydavo, kad "štai, jei taip padarysi, tai bus nevalgoma..." Bet gal aš tik pataikiau ant "netinkamų" receptų :)
Nupirkau vyrui dovanų, bet bus naudinga ir man, daug patiekalų galima ruošti ir virtuvėje, ne tik ant grilio. O jau grožis koks! Fantastiškos nuotraukos ir labai kokybiškai išleista.
Labai gera knyga. Ir receptai įdomūs, ir daug patarimų.